söndag 21 mars 2010

TÄVLINGS KALENDER OCH STADGAR KLARA!

Tävlings kalender finner ni på höger sida högst upp. Med reservation för ändringar på grund av väder och vind.
Det är en öppen serie för alla med "medlemskap" i Ludvika Trolling Klubb. Medlemskap går att lösa hos våran kassör Niklas Hedin och kostar 100kr/kalenderår. Det går även bra att lösa medlemsavgiften på första serie tävlingen.

En startavgift kommer att tas vid varje tävling på 100kr/båt som sedan läggs ihop och vinnaren av tävlingen får ta del av. Exempel, 6 båtar = 500kr till vinnaren. Fler vinster utöver detta kommer att finnas via sponsorer.

Fiskekort står inte klubben för, det är alltså upp till var och en att ha ett giltligt fiskekort på just den sjön vi kör på. Alla regler skall följas som vanligt!

På tävlingarna är det störst fisk som vinner, alltså inte mest! Det betyder att vem som helst kan vara med och köra och ha chans att vinna under hela tävlingstiden.
Man behöver ej ha en trollingbåt för att deltaga, dock ska släpfiske bedrivas.

Den båt/team som vinner hela serien totalt kommer att få ett vandringspris och något annat fint, (ej fastställt) vid årets slut.

Mer information om första tävlingen angående regler, starttider mm kommer lite längre fram. Vill du vara med och tävla på Väsman den 2/5 så vill vi att du anmnäler dig innan den 30/4!
Anmälan kan göras till ludvikatk@gmail.com eller till våran kassör Niklas Hedin på 070-33 93 890. Ange team namn samt namn på deltagarna i båten.

Har du frågor angående klubben eller tävlingar så är ni välkomna att kontakta oss på ludvikatk@gmail.com eller till våran kontktperson Niklas Hedin.

På första årsmötet valdes följande:
Ordförande - Mattias Elofsson
Vice Ordförande - Fredrik Nordin
Kassör/Tävlingsansvarig - Niklas Hedin
Suppleanter - Mattias Ericson, Patrik Abrahamsson

Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt med ny information.